خامه قنادی رنگی از انواع خامه های قنادی است که در تولید کیک های قنادی مانند کیک تولد به کار گرفته می شود. خامه قنادی به صورت بسته بندی شده و بهداشتی تولید می شود و به بازار عرضه می گردد تا در اختیار مشتریان قرار گیرد.
خرید خامه قنادی
خرید خامه قنادی از طریق فروشگاه های لوازم قنادی امکان پذیر است.خامه های قنادی در خانه ها نیز استفاده می شوند. خامه قنادی در بسته بندی های با حجم متفاوت عرضه می شود.
کارخانه های مختلف تولید کننده خامه قنادی بر اساس نیاز مصرف کنندگان خامه قنادی را در بسته های نیم کیلویی ، یک کیلویی و … به فروش می رسانند.
پنیر پیتزا کاله را می توان صورت فله و یا بسته بندی خریداری و مورد استفاده قرار داد.
خریداران می توانند برحسب نیاز خودشان اقدام به خرید خامه قنادی نمایند. باید توجه داشت که خامه قنادی تاریخ مصرف مشخصی دارد و اگر بیش از حد نیاز خریداری شود و در شرایط درست نگهداری نشود ممکن است دچار آلودگی شده و فاسد شود.
هنگام خرید خامه قنادی باید با نکاتی هم توجه داشته باشیم. استفاده از بسته بندی مناسب و غیر قابل نفوذ در برابر عوامل آلوده کننده محیطی نکته بسیار مهمی است که باید مدنظر قرار دهیم.
دقت به تاریخ تولید خامه قنادی نیز یکی دیگر از نکاتی است که هنگام خرید باید دقت شود.
خامه قنادی تازه تر که مدت زمان کمتری از تولید آن می گذرد قطعا کیفیت بهتری را خواهد داشت. توجه به مقدار مورد نیاز خامه قنادی هم نباید فراموش شود.
معمولا خامه قنادی بعد از استفاده مقداری اضافه باقی می ماند و به دلیل عدم توجه به شرایط نگهداری آن زود فاسد شده و غیرقابل استفاده می شود.
پس بهترین حالت این است که به مقداری که نیاز داریم خریداری کنیم تا تمام آن مصرف شود. توجه به قمیت محصول هم از نکات قابل توجه است که معمولا مشتریان به آن دقت می کنند.
کارخانه ها با توجه به کیفیت محصولات قیمت های متفاوتی را ارائه می دهند که مشتری می تواند با مقایسه بین این محوصلات بهترین آنها را برگزیند.
خامه قنادی ترکیه
خامه قنادی علاوه بر تولید در داخل ، از برخی کشورهای دیگر مانند ترکیه نیز وارد می شود. خامه قنادی ترکیه به دلیل طرز ساخت آن و کیفیت مطلوبش طرفداران خاص خودش را دارد.
برخی از مصرف کنندگان ترجیح می دهند از خامه قنادی ترکیه استفاده کنند. خامه قنادی ترکیه نیز در فروشگاه های مختلف لوازم قنادی و برخی سایت های فروش اینترنتی در بسته بندی های مختلف با حجم های گوناگون در اختیار مشتریان قرار دارد.
باید توجه داشت که به دلیل وارداتی بودن این کالا ممکن است قیمت بیشتری نسبت به سایر خامه های قنادی داشته باشد.
خامه قنادی خوشمزه
خامه قنادی خوشمزه و خوش طعم است و در شیرینی ها و کیک هایی که به کار می رود طعم خوبی ایجاد می کند. به همین دلیل بسیاری از افراد هنگام انتخاب شیرینی به سراغ شیرینی های خامه ای می روند.
خامه قنادی در واقع خامه هم زده شده است که به شکل پوک و سفت شده در آمده است.
خامه قنادی استفاده گسترده ای در شیرینی پزی و کیک پزی دارد.
امروزه تقریبا در تمام کیک ها خامه قنادی به کار می رود. خامه قنادی به استفاده کنندگان این اجازه را می دهد تا انواع تزئینات را بتوانند روی کیک ها ایجاد کنند و علاوه بر طعم خوب ، جلوه خاصی هم به کیک بدهند.
می توان برای خرید پنیر پیتزا ورقی از طریق سایتها اقدام نمود تا محصولی با کیفیت خریداری کرد.
نکته مهم در مورد خامه قنادی این است که طرز تهیه بسیار آسانی دارد و افراد علاقمند می توانند با کمی دقت و یادگیری روش تهیه خامه قنادی آن را در منزل نیز درست کنند و در موارد دلخواه و مورد نیاز استفاده نمایند.
مواد لازم برای تهیه خامه قنادی در منزل عموما خامه ، پودر خامه ، پودر قند و مقداری وانیل است. باید دقت داشت که هر چه مقدار چربی خامه بیشتر باشد کیفیت محصول بهتر خواهد شد. امروزه خامه های قنادی در رنگ های مختلفی تولید می شوند .
برای ایجاد رنگ در خامه قنادی معمولا از رنگ های مجاز خوراکی استفاده می شود.
با اضافه نمودن مقدار مشخصی از رنگ مجاز خوراکی در خامه های قنادی می توان رنگ دلخواه و مورد نظر را در آنها ایجاد کرد.
افرادی که می خواهند خامه قنادی رنگی را در خانه درست کنند باید توجه داشته باشند که رنگ را بعد از هم زدن و فرم گرفتن خامه اضافه کنند.
خامه قنادی شکلاتی
خامه قنادی شکلاتی یکی دیگر از انواع خامه های قنادی است. خامه قنادی شکلاتی از اضافه شدن پودر کاکائو به مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه خامه قنادی به دست می آید. شکلات از طعم هایی است که طرفداران بی شماری دارد. برای همین استفاده از شکلات در مواد غذایی مختلف همیشه با استقبال روبرو بوده است. برای تهیه خامه قنادی شکلاتی می توان به جای پودر کاکائو از شکلات تخته ای هم استفاده کرد. حتما به این نکته توجه داشته باشید که برای به دست آوردن نتیجه بهتر و یک محصول با کیفیت تر باید مواد اولیه ای که به کار می گیریم از مرغوبیت و کیفیت مطلوبی برخوردار باشند. از این رو دقت در انتخاب مواد اولیه بسیار مهم و ضروری است.
نکته مهم دیگر در مورد خامه قنادی توجه به روش ها و اصول نگهداری از آن است. برای حفظ ویژگی های خامه قنادی مانند سفت بودن آن باید آن را با روش های اصولی و توصیه شده نگهداری کنیم. عدم رعایت این اصول در نگهداری خامه قنادی باعث بروز برخی مشکلات مانند شل شدن خامه و یا فاسد شدن و بریده بریده شدن خامه قنادی خواهد شد. در اولین قدم هنگام خرید خامه قنادی باید به تاریخ انقضا دقت داشته باشیم. این نکته بسیار مهم و حائز اهمیت است چرا که استفاده از خامه قنادی تاریخ گذشته عوارض بدی بر روی سلامتی انسان دارد و باعث تاثیر بد بر روی کیک ، شیرینی و یا دسر های شما خواهد شد. تاریخ انقضای خامه قنادی عموما بر روی بسته بندی ها درج می شود اما به طور کلی حداکثر تاریخ مصرف آن شش ماه پس از تولید است. به شرطی که در شرایط مطلوب مانند داخل یخچال یا فریزر نگهداری شود نه در محیط بیرون و فضای گرم. بهترین حالت ممکن همان نگهداری در فریزر است. ماندن خامه در محیط گرم باعث شل شدن آن و تغییر رنگ آن می شود و خامه قابل استفاده نخواهد بود.