زمانی که ماهی آکواریومی آب شور آزاد اقیانوس اطلس پرورش داده شده در طبیعت رها می شود، برای غذا، فضا و شرکای پرورش با ماهی های وحشی رقابت می کند.
در نتیجه تغییرات مورفولوژیکی، فیزیولوژیکی، اکولوژیکی و رفتاری که در جوجه کشی ها رخ می دهد، توانایی رقابتی آنها اغلب با ماهی های وحشی متفاوت است. این تغییرات بخشی از نوع فنوتیپی و بخشی ژنتیکی در ماهی قزل آلا است.
نرخ رشد سریعتر بچههای پرورشیافته بر سن و اندازه در هنگام گلدهی و بلوغ، تولید مثل و طول عمر تأثیر میگذارد. ماهی سرخو محلی سریع رشد تمایل دارند جوانتر شوند، تخمهای بیشتر اما کوچکتر تولید کنند، زودتر به بلوغ میرسند و جوانتر میمیرند.
یادگیری نوجوانان بر تعدادی از ویژگیهای رفتاری تأثیر میگذارد و به نظر میرسد که تفاوت در تجربه اولیه بر موفقیت تغذیه و تخمریزی، رفتار مهاجرتی و توانایی خانهنشینی تأثیر میگذارد.
تغییرات ژنتیکی در جوجه کشی های ماهی زینتی گیاه خوار عمدتاً نتیجه انتخاب طبیعی است، با مرگ و میر افتراقی بین ژنوتیپ ها و انتخاب مولدین بر اساس صفات تولیدی مانند توده بدن بالغ بالغ و سرعت رشد سریع.
- منابع:
- تبلیغات: