تخمک گذاری و رشد تخم ها در ماهی ها

زمانی که ماهی آکواریومی آب شور آزاد اقیانوس اطلس پرورش داده شده در طبیعت رها می شود، برای غذا، فضا و شرکای پرورش با ماهی های وحشی رقابت می کند.

در نتیجه تغییرات مورفولوژیکی، فیزیولوژیکی، اکولوژیکی و رفتاری که در جوجه کشی ها رخ می دهد، توانایی رقابتی آنها اغلب با ماهی های وحشی متفاوت است. این تغییرات بخشی از نوع فنوتیپی و بخشی ژنتیکی در ماهی قزل آلا است.

نرخ رشد سریع‌تر بچه‌های پرورش‌یافته بر سن و اندازه در هنگام گلدهی و بلوغ، تولید مثل و طول عمر تأثیر می‌گذارد. ماهی سرخو محلی سریع‌ رشد تمایل دارند جوان‌تر شوند، تخم‌های بیشتر اما کوچک‌تر تولید کنند، زودتر به بلوغ می‌رسند و جوان‌تر می‌میرند.

یادگیری نوجوانان بر تعدادی از ویژگی‌های رفتاری تأثیر می‌گذارد و به نظر می‌رسد که تفاوت در تجربه اولیه بر موفقیت تغذیه و تخم‌ریزی، رفتار مهاجرتی و توانایی خانه‌نشینی تأثیر می‌گذارد.

تغییرات ژنتیکی در جوجه کشی های ماهی زینتی گیاه خوار عمدتاً نتیجه انتخاب طبیعی است، با مرگ و میر افتراقی بین ژنوتیپ ها و انتخاب مولدین بر اساس صفات تولیدی مانند توده بدن بالغ بالغ و سرعت رشد سریع.

  • منابع:
    1. Cultured Atlantic salmon in nature: a review of their ecology and interaction with wild fish
  • تبلیغات: 
    1. کتاب راز کسب ثروت خود را بنویسید!
    2. پزشکی که با کمپوت نوار مغز میگیرد!
    3. مردی که هنگام عکس گرفتن کنار تابلو برق برج ایفل دچار برق گرفتگی شد!
    4. جمعیت کره زمین در 10 سال دیگر به دلیل نوعی بیماری نصف می شود!